Κως: “Δεν υπάρχει αμφιβολία, τη βίασαν και την σκότωσαν” λέει ο πατέρας της 27χρονης

 Κως: “Δεν υπάρχει αμφιβολία, τη βίασαν και την σκότωσαν” λέει ο πατέρας της 27χρονης

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε», δηλώνει ο πατέρας της 27χρονης στο πολωνικό μέσο οnet.pl για τον θάνατο της κόρης του στην Κω, η σορός της οποίας ανακαλύφθηκε 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της άτυχης 27χρονης, όπως λέει σε δηλώσεις του στο πολωνικό μέσο, θεωρεί ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και σκοτώθηκε στην Κω. Νωρίτερα σήμερα εμφανίστηκε στον ανακριτή ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για αρπαγή, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τον θάνατό της.

«Υποψιάζομαι ότι πέθανε εκείνο το βράδυ από Δευτέρα προς Τρίτη. Ήταν καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντρέι Ρουμπίνσκι, ο πατέρας της Αναστάζια.

Όπως γράφει το πολωνικό μέσο, όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή (16.06.2023), εκείνος είχε κακό προαίσθημα και της το είχε πει. «Της το είπα: “Θα πας για ένα πτώμα”», λέει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια «την κόρη μου την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει».

Και συνεχίζει, συγκλονίζοντας, ότι «η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Νόμιζα ότι την είχαν απαγάγει, αλλά όταν ο 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ήδη ότι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καλό τέλος».

Έξαλλος είναι και ο αδερφός της 27χρονης, ο οποίος δήλωσε στο TLive ότι «σίγουρα δεν ήταν ατύχημα» ο θάνατός της και ότι «θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα για να τον “τελειώσω” εγώ».

Σχετικά Άρθρα