Πύλος: Τελέστηκε τρισάγιο στην Καλαμάτα στη μνήμη των θυμάτων

 Πύλος: Τελέστηκε τρισάγιο στην Καλαμάτα στη μνήμη των θυμάτων

Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων που χάθηκαν στο ναυάγιο της Πύλου, τελέστηκε σήμερα στην προβλήτα του λιμανιού της Καλαμάτας από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο. Παρόντες ήταν πολιτικά πρόσωπα όπως και αρκετοί συγγενείς των θυμάτων.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Καλαμάτας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Παρόντες εκ του πολιτικού κόσμου, η πρ. Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές Κωνσταντίνος Καραγκούνης και Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκας, πλήθος μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εθελοντές και εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, ο Λιμενάρχης Καλαμάτας κ. Νικόλαος Κωνσταντέλλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Δημ. Ροΐδης και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Μετά το πέρας του τρισαγίου ο Σεβασμιώτατος και οι εκπρόσωποι των Αρχών έριξαν συμβολικά ροδοπέταλα στη θάλασσα ευχόμενοι να είναι το τελευταίο τραγικό συμβάν στη Μεσόγειο.

*Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: messinialive.gr

Σχετικά Άρθρα