Ισημερινός: Απεβίωσε η ηλικιωμένη που είχε “ξυπνήσει” μέσα στο φέρετρο

 Ισημερινός: Απεβίωσε η ηλικιωμένη που είχε “ξυπνήσει” μέσα στο φέρετρο

Δεν τα κατάφερε τελικά η 76χρονη γυναίκα από τον Ισημερινό η οποία είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της κηδείας της, σε μία είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε… ποικίλες αντιδράσεις.

Μια 76χρονη γυναίκα στον Ισημερινό που είχε θεωρηθεί νεκρή και αιφνιδίασε τους πάντες της χτυπώντας το φέρετρό της στη διάρκεια της αγρυπνίας, πέθανε μετά από επτά ημέρες στην εντατική.

Το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού επιβεβαίωσε ότι η Μπέλα Μοντόγια πέθανε από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο αφότου πέρασε μια εβδομάδα στην εντατική. Πρόσθεσε ότι ήταν υπό «διαρκή επιτήρηση», αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Ο γιος της, είπε ότι δεν έχει λάβει καμία αναφορά από τις αρχές σχετικά με την ιατρική εξήγηση του τι ακριβώς συνέβη, ενώ, παράλληλα προειδοποίησε ότι τα πράγματα «δεν πρόκειται να μείνουν έτσι». Πρόσθεσε ότι η αδερφή της γυναίκας παραπονέθηκε επίσημα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εντοπίσει αρχικά τον γιατρό που την κήρυξε νεκρή.

Η σορός της Μπέλα Μοντόγια, η οποία ήταν συνταξιούχος νοσοκόμα, βρίσκεται στο ίδιο γραφείο τελετών όπου «ξύπνησε». Ο γιος της είπε ότι θα ταφεί σε δημόσιο νεκροταφείο.

Ειδική επιτροπή θα επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο το νοσοκομείο εκδίδει πιστοποιητικά θανάτου, δήλωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας την περασμένη εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα