Γυναίκα στον Ισημερινό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της κηδείας της – Χτυπούσε το φέρετρο για να της ανοίξουν (vid)

 Γυναίκα στον Ισημερινό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της κηδείας της – Χτυπούσε το φέρετρο για να της ανοίξουν (vid)

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι που παρευρέθησαν στην κηδεία όταν η 76χρονη άρχισε να χτυπάει το εσωτερικό του φερέτρου της. Η Bella Montoya, 76 ετών, ανέκτησε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της κηδείας της, στην πόλη Babahoyo, την Παρασκευή (9/6), όπως αναφέρει η New York Post.

Απίστευτο βίντεο δείχνει γιατρούς να περιποιούνται την 76χρονη, αφού οι οικείοι της συνειδητοποίησαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Η ηλικιωμένη φαίνεται να αναπνέει καθώς τη βγάζουν από το φέρετρο και την τοποθετούν σε ένα φορείο.

«Το αριστερό της χέρι χτυπούσε στο πλάι του φέρετρου και αυτό έτρεμε» δήλωσε ο γιος τής Montoya, Gilbert Balberan, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Jam Press.

Ο γιος της γυναίκας ισχυρίζεται ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε μόλις τέσσερις ώρες αφότου η Montoya δηλώθηκε νεκρή, με έναν ιατροδικαστή να της παρέχει μάλιστα πιστοποιητικό θανάτου. Ως αιτία θανάτου της αναφέρθηκε η καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Η ηλικιωμένη βρισκόταν σε καταληψία μέσα στο φέρετρο

Σύμφωνα με τον Balberan, η καρδιοαναπνευστική ανακοπή της προκάλεσε καταληψία, μια κατάσταση που μοιάζει με ύπνωση και χαρακτηρίζεται από ακαμψία του σώματος, μειωμένη ευαισθησία στον πόνο και επιβράδυνση των σωματικών λειτουργιών, όπως η αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, το προσωπικό του νοσοκομείου φέρεται να πίστεψε ότι είχε πεθάνει.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η 76χρονη νοσηλεύεται τώρα στο ίδιο νοσοκομείο που τη δήλωσε νεκρή, και ο γιος της λέει ότι η κατάστασή της είναι σταθερή.

Τι δήλωσε ο γιος της 76χρονης μετά το συμβάν

«Η μητέρα μου λαμβάνει οξυγόνο. Η καρδιά της είναι σταθερή. Ο γιατρός της έσφιξε το χέρι και εκείνη αντέδρασε, μου λένε ότι αυτό είναι καλό σημάδι, γιατί σημαίνει ότι αντιδρά σιγά-σιγά» δήλωσε ο γιος της 76χρονης, και προσέθεσε: «Τώρα, το μόνο που ζητώ είναι να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου. Τη θέλω ζωντανή και στο πλευρό μου».

Σχετικά Άρθρα