Λάρισα: Γιος με ψυχολογικά προβλήματα απειλούσε με μαχαίρι τον πατέρα του

 Λάρισα: Γιος με ψυχολογικά προβλήματα απειλούσε με μαχαίρι τον πατέρα του

Αναστάτωση επικράτησε στη Λάρισα το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ενδοοικογενειακή βία και συγκεκριμένα για έναν άνδρα που απειλούσε με μαχαίρι τον πατέρα του. Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, σημειώθηκε μεταξύ πατέρα και του 45χρονου γιου του, εντός της οικίας τους στη συνοικία της Νεάπολης, όταν -υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται από τις Αρχές- ο δεύτερος άρχισε να απειλεί με χρήση μαχαιριού τον πρώτο.

Η περιπέτεια της οικογένειας είχε αίσιο φινάλε, αφού μετά την έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών το άτομο ακινητοποιήθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, δίχως να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Ο γιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας. Έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και για το νόμο περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί για τις απαραίτητες εξετάσεις στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σχετικά Άρθρα