Αμερική: Άνδρας 66 ετών κατασπαράχθηκε από αρκούδα ενώ επίνε τον πρωινό καφέ του

 Αμερική: Άνδρας 66 ετών κατασπαράχθηκε από αρκούδα ενώ επίνε τον πρωινό καφέ του

Τραγικό τέλος είχε η ζωή του 66χρονου Στίβεν Τζάκσον στην Αριζόνα της Αμερικής, όταν μία αρκούδα του επιτέθηκε και τον κατασπάραξε ενώ πρώτα τον έσυρε για 75 μέτρα κάτω από ένα ανάχωμα.

Ο Στίβεν Τζάκσον, 66 ετών, πέθανε κατά τη διάρκεια της επίθεσης και η αρκούδα σκοτώθηκε από έναν γείτονα που προσπαθούσε να του σώσει τη ζωή, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γιαβαπάι, τον οποίο επικαλείται το CNN.

“Από τις μαρτυρίες πολλών μαρτύρων και την προκαταρκτική διερεύνηση της σκηνής, ο κ. Τζάκσον καθόταν πίνοντας καφέ σε ένα τραπέζι στην ιδιοκτησία του, όπου έχτιζε ένα σπίτι”, ανέφερε το γραφείο του σερίφη σε ανάρτησή του στο Facebook, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για μια απομακρυσμένη, έντονα δασώδη περιοχή.

“Φαίνεται ότι μια αρσενική μαύρη αρκούδα επιτέθηκε στον κ. Τζάκσον, πιάνοντάς τον ανυποψίαστο, και τον έσυρε περίπου 75 μέτρα κάτω από ένα ανάχωμα”.

Οι γείτονες άκουσαν τον Τζάκσον να ουρλιάζει και προσπάθησαν να βοηθήσουν “με φωνές και κόρνες αυτοκινήτων”, αλλά η αρκούδα δεν τον άφησε μέχρι που ένας γείτονας την πυροβόλησε με την καραμπίνα του, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Σχετικά Άρθρα