Έτσι έσωσε ο 22χρονος καρατέκα τη 17χρονη από τέσσερις επίδοξους βιαστές

 Έτσι έσωσε ο 22χρονος καρατέκα τη 17χρονη από τέσσερις επίδοξους βιαστές

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν μία 17χρονη και ένας φίλος της σε παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όταν τέσσερα άτομα τους πλησίασαν για να τους ληστέψουν και αποπειράθηκαν να βιάσουν το κορίτσι.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, πλησίασαν τα δύο παιδιά και επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Ο φίλος της κοπέλας μετά την επίθεση που δέχθηκε φαίνεται να έτρεξε προς το μέρος του beach bar που υπάρχει στην παραλία και ζήτησε βοήθεια.

Ένας αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη και οι δράστες αποπειράθηκαν να τον τραυματίσουν με σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

«Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, “μου λέει το κινητό μου το πέταξαν”, της λέω “είσαι καλά” τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς τη ναυαγωσώστρια», περιέγραψε ο αθλητής καράτε που εργάζεται στο beach bar, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι τρεις από τους δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγο αργότερα κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην δομή φιλοξενίας στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Και οι τέσσερις αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα βιασμού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής.

Σχετικά Άρθρα