Καβάλα: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο 68χρονης – Εξετάζονται παλιές περιπτώσεις επιθέσεων κριαριών

 Καβάλα: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο 68χρονης – Εξετάζονται παλιές περιπτώσεις επιθέσεων κριαριών

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή σε ποιμνιοστάσιο στο Ποδοχώρι της Καβάλας. Ακόμα οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό της ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, ενώ φως στο μυστήριο θα ρίξουν οι εξετάσεις DNA οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Οι Αρχές εξετάζουν παλαιότερες περιπτώσεις όπου κριάρια επιτέθηκαν και σκότωσαν κτηνοτρόφους, όπως αυτήν του 2015 στη νότια Ελλάδα, κόπου ένας 73χρονος ο οποίος χτυπήθηκε από κριάρι, κατέληξε στα τραύματά του λίγες μέρες μετά.

Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, είχε γίνει μελέτη από αρκετούς ιατροδικαστές για το πως ένα χτύπημα από το ζώο, μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Σχετικά Άρθρα