Στον Έβρο η Νέα Δημοκρατία – Στις 20 Ιουνίου ο Μητσοτάκης – Νωρίτερα Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

 Στον Έβρο η Νέα Δημοκρατία – Στις 20 Ιουνίου ο Μητσοτάκης – Νωρίτερα Δένδιας και Παναγιωτόπουλος

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, λίγες μόλις ημέρες πριν τις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου, αναμένεται να επισκεφθεί τον Έβρο ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μεταδίδει το evros-news.gr

Θα έχει προηγηθεί στις 14 και 15 Ιουνίοιυ, η επίσκεψη των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και πρώην υπουργών Εξωτερικών Νίκου Δένδια και Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι μάλιστα θα κάνουν περιοδεία σε ολόκληρο το νομό, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και θα έχουν σειρά συναντήσεων.

Ο κ.Μητσοτάκης, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, όπως για παράδειγμα έγινε πρόσφατα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, θα βρεθεί στην περιοχή μας όπου θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής Έβρου και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο σίγουρα έπαιξε ρόλο ώστε η Ν.Δ να μην έχει ουσιαστικά καμιά απώλεια ποσοστού. Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του, αφού είναι ακόμα νωρίς και η προεκλογική περίοδος τώρα..,. φουντώνει, με τον ίδιο να είναι επικεφαλής της προσπάθειας ώστε στις 25 Ιουνίου με το σύστημα της ενισχυημένης αναλογικής να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της Ν.Δ. και να συνεχίσει να κυβερνάει χωρίς να είναι όμηρος κανενός άλλοιυ κόμματος.

Σχετικά Άρθρα