Ζευγάρι Καναδών καταγγέλλει ότι πλήρωσε 400 ευρώ στη Μύκονο για 12 στρείδια και δύο ποτά

 Ζευγάρι Καναδών καταγγέλλει ότι πλήρωσε 400 ευρώ στη Μύκονο για 12 στρείδια και δύο ποτά

Χρυσά πλήρωσε ζευγάρι νεόνυμφων από τον Καναδά τα στρείδια που έφαγε σε εστιατόριο της Μυκόνου, όπως υποστηρίζει.

Ο Alex και η Lindsay Breen κατήγγειλαν, μιλώντας στη Daily Mail, ότι στο εν λόγω εστιατόριο,  τους χρέωσαν περισσότερα από 400 ευρώ για μια μπύρα, ένα κοκτέιλ και δώδεκα στρείδια.

«Μας είπαν αμέσως “θέλετε στρείδια;”. Ήταν πολύ επιθετικοί. Είπαμε “ναι” και εκείνος είπε “μια ντουζίνα;”, οπότε είπαμε “ναι” γιατί μια ντουζίνα είναι μια τυπική παραγγελία», είπε η Lindsay.

«Όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, πήγα στην τουαλέτα και έβαλαν τον άνδρα μου να πάει σε ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος του καταστήματος για να πληρώσει, κάτι που είναι περίεργο. Του έδωσαν τον λογαριασμό και ήταν πάνω από 400 ευρώ. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε εξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι δεν του έδωσαν τιμοκατάλογο και ότι προσπάθησαν να τους πουλήσουν καβουροπόδαρα.

«Είπε: “Ξέρετε τι θα ταίριαζε πολύ καλά με αυτά τα στρείδια; Καβουροπόδαρα. Να σας φέρω μερικά;. Αρνηθήκαμε, λέγοντας ότι “ήρθαμε για ένα γρήγορο σνακ”».

Όταν ο Alex ζήτησε να του εξηγήσουν τι πληρώνει του έδειξαν μια οθόνη, στην οποία οι τιμές αναγράφονταν στα ελληνικά. Ο ίδιος τους είπε ότι δεν καταλαβαίνει αλλά, σύμφωνα με τη γυναίκα του, αποφάσισε να πληρώσει για να μην μπλέξει.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, υποστήριξε ότι το ζευγάρι ψεύδεται και ότι λόγω των περσινών καταγγελιών έχουν τοποθετήσει δύο τεράστιους τιμοκαταλόγους στην είσοδο του εστιατορίου. 

«Πιστεύουμε ότι η αξία της προσφερόμενης εμπειρίας είναι υψηλή και δεν έχουμε καμία πρόθεση να εξηγήσουμε γιατί χρεώνουμε περισσότερα από ένα σούπερ μάρκετ ή μια παραδοσιακή ταβέρνα, η οποία μπορεί να είναι θαυμάσια αλλά έχει ένα διαφορετικό κόνσεπτ από το δικό μας».

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα