Στην Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ (εικόνες)

 Στην Ακρόπολη η Ιβάνκα Τραμπ (εικόνες)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα. Η 41χρονη επιχειρηματίας απολαμβάνει τις διακοπές της στη χώρα μας και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί την Ακρόπολη και να ποζάρει μπροστά από τον Παρθενώνα. Μάλιστα, στη συνέχεια επισκέφθηκε και το Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και το Ηρώδειο.

Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα likes των 7,5 εκατ. followers της να πέφτουν βροχή!

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντας σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιβάνκα Τραμπ.

Μάλιστα, στο μήνυμά της πρόσθεσε emoji με την ελληνική σημαία, ένα μάτι, έναν ήλιο, τον Παρθενώνα αλλά και ένα κλαδί ελιάς.

Η Ιβάνκα Τραμπ επέλεξε ένα μπλε φλοράλ φόρεμα με σκίσιμο και λευκά σανδάλια για την βόλτα της στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα