Μητσοτάκης/Οδηγίες προς… “ναυτιλομένους” για ΝΙΚΗ και φύλλο πορείας για Βόρεια Ελλάδα – “Η ΝΔ παραμένει στη βάση της πατριωτικό κόμμα”

 Μητσοτάκης/Οδηγίες προς… “ναυτιλομένους” για ΝΙΚΗ και φύλλο πορείας για Βόρεια Ελλάδα – “Η ΝΔ παραμένει στη βάση της πατριωτικό κόμμα”

Οδηγίες προς τους βουλευτές βορείου Ελλάδας για το πως θα αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος εκ δεξιών της ΝΔ έδωσαν τα ηγετικά στελέχη του κόμματος. Το στρατηγείο της Πειραιώς έχει ετοιμάσει «φύλλο πορείας» για να ανηφορίσουν προς το βορρά προβεβλημένα στελέχη της παράταξης όπου μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα οργώσουν τις αδύναμες εκλογικές περιφέρειες.  

Στόχος είναι να κόψουν τις διαρροές που παρατηρήθηκαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση προς το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και το νέο κόμμα Νίκη που απειλεί να ανεβάσει τον πήχη της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ σε περίπτωση που καταφέρει να μπει στη Βουλή

Σαφέστατο μήνυμα έστειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους ψηφοφόρους της Νίκης λέγοντας πως «Οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα εύκολα λόγια. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα τα οποία προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση ή τη στήριξη της Εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων». 

  • Σε αυτό το πλαίσιο έχει ζητηθεί απο όλους όσους βρίσκονται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ – εκλεγμένους και μη – να σαρώσουν «πόρτα – πόρτα» τις εκλογικές τους περιφέρειες ώστε να μην χαθεί ούτε μια ψήφος και να υπενθυμίσουν στο εκλογικό σώμα πως η γαλάζια παράταξη παραμένει στη βάση της πατριωτικό κόμμα.

Τα στελέχη της βορείου Ελλάδας θα επιμείνουν στην ενίσχυση της θέσης της χώρας μας στα Βαλκάνια, στην αμυντική θωράκιση της χώρας και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. 

  • Το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και στη συνέχεια θα μεταβεί μαζί με τον γιό του Κωνσταντίνο στο Άγιο Όρος.

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο «περιβόλι της Παναγίας» είναι κρίσιμη εν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης καθώς απο την μια πλευρά θα στείλει το μήνυμα της πίστης στους ψηφοφόρους και απο την άλλη θα συγκρατήσει τους καθοδηγητές της Νίκης

Σχετικά Άρθρα