Βαρβάκειος: Το θύμα προερχόταν από πλούσια οικογένεια

 Βαρβάκειος: Το θύμα προερχόταν από πλούσια οικογένεια

Από ευκατάστατη οικογένεια προερχόταν η 60χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο αγορά, σύμφωνα με φιλικό της πρόσωπο που κατέθεσε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας το πρωί της Τρίτης, στην Πλατεία Βαρβακείου, είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, είχε μια μεγάλη περιουσία, μέχρι που σε νεαρή ηλικία ανακάλυψε την κοκαΐνη και έκτοτε πέρασαν δεκαετίες καταχρήσεων.

Μάλιστα ένα μεγάλο ακίνητο όπως είπε στους αστυνομικούς που κληρονόμησε, το πούλησε έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και όλα τα χρήματα έγιναν κοκαΐνη…

Έχασε όλη της την περιουσία και περιπλανιόταν στους δρόμους της Ομόνοιας και της Πλατείας Θεάτρου, όπως όλες οι βασανισμένες ψυχές που περιπλανιούνται σαν ζωντανοί-νεκροί στην περιοχή, μέχρι που βρήκε καταφύγιο σε ξενοδοχείο-δομή του ΟΚΑΝΑ όπου διέμενε.

Στο ίδιο πρόγραμμα γνώρισε και τον πρώην σύντροφό της, τον 42χρονο που έγινε και ο δολοφόνος της, ο οποίος ήταν χρόνιος χρήσης ηρωίνης, όμως εκείνος αποβλήθηκε από τον ΟΚΑΝΑ εξαιτίας της επιθετικής και βίαιης συμπεριφοράς που έδειχνε και έμενε σε έναν κακόφημο ξενοδοχείο της περιοχής, από αυτά που βρίσκουν καταφύγιο οι τοξικομανείς στο κέντρο της Αθήνας.

Και οι δύο τους είχαν συλληφθεί πολλές φορές για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και είχαν σημανθεί από τις Αρχές.

Οι γονείς της είχαν πεθάνει εδώ και χρόνια και οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν άλλους συγγενείς της, ενώ κανείς μέχρι σήμερα δεν την έχει αναζητήσει.

Ο εθισμός της ήταν σε τέτοιο βαθμό που σύμφωνα με τον πρώην σύντροφό της και δολοφόνο της, έκανε αρκετές φορές χρήση της κοκαΐνης ενδοφλέβια, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για χρήση του συγκεκριμένου ναρκωτικού, αφού πέρα από μεγάλη εξοικείωση με το συγκεκριμένο ναρκωτικό, προϋποθέτει και πεντακάθαρη δόση άρα και εξαιρετικά ακριβή…

Όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, όποτε έκανε χρήση, αμέσως μετά είχε έντονα ξεσπάσματα θυμού και της έβγαινε φοβερή επιθετικότητα.

Σχετικά Άρθρα