ΠΑΣΟΚ: Καμία συγκυβέρνηση με ΝΔ – Βολεύτηκε με την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

 ΠΑΣΟΚ: Καμία συγκυβέρνηση με ΝΔ – Βολεύτηκε με την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

«Το αποτέλεσμα της κάλπης είναι σεβαστό. Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο και καμία πιθανότητα συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ακολούθως τονίζει τα εξής: «Μετά την εκλογική κρίση της 21ης Μαΐου, η ερώτηση πρέπει να απευθυνθεί στη ΝΔ για το τι θα κάνει στις 25 Ιουνίου, αν δεν έχει την αυτοδυναμία για την οποία αγωνιά εδώ και μήνες. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες ότι δεν έχουμε καμία αγωνία για την αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη ή την πολιτική επιβίωση του κ. Τσίπρα.

Έχουμε όμως αγωνία και δίνουμε αγώνα μόνο για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Στόχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι στις 25 Ιουνίου η χώρα μας να αποκτήσει επιτέλους μια γνήσια προοδευτική και αξιόπιστη αντιπολίτευση. Χωρίς καμία αλαζονεία, εμείς λέμε ότι την επόμενη ημέρα στη Βουλή και την κοινωνία, με μία σοβαρή αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ τα πράγματα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη θα είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί είχαν συνηθίσει να παίζουν με εύκολο αντίπαλο.

Τέλος αναφέρει ότι «Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ αξιολογήθηκε την Κυριακή και πήρε κάτω από τη βάση. Τώρα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν ό,τι δεν έκαναν στο πρώτο. Πώς θα σταματήσουν να είναι ο χορηγός της ΝΔ ενώ τέσσερα χρόνια το έκαναν τόσο καλά; Υπάρχει ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ που ο εκλογικός χάρτης βάφτηκε μπλε και κυριάρχησαν οι συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, εξαιτίας των ανερμάτιστων πολιτικών, του θολού μηνύματος, ακόμα και της αμηχανίας απέναντι στο εκλογικό σύστημα που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ εισήγαγε.

Εμείς απευθυνόμαστε στους δημοκράτες πολίτες που αισθάνονται ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Δεν τελειώνουμε τον Ιούνιο. Τον Ιούνιο ξεκινάμε, ο δρόμος είναι μακρύς και δεν οδηγεί σε μια στείρα αντιπολίτευση, ένα ανάχωμα στην εξουσία. Είναι έλεγχος στην εξουσία, εξισορρόπηση και εναλλακτική για τη διακυβέρνηση του τόπου. Αυτό είναι το αισιόδοξο δικό μας μήνυμα».

Σχετικά Άρθρα