Μήνυμα Μητσοτάκη στο εσωτερικό: Αν νομίζουν κάποιοι ότι έβγαλαν την υποχρέωση τούς περιμένει μεγάλη απογοήτευση (vid)

 Μήνυμα Μητσοτάκη στο εσωτερικό: Αν νομίζουν κάποιοι ότι έβγαλαν την υποχρέωση τούς περιμένει μεγάλη απογοήτευση (vid)

Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τα κοινοβουλευτικά στελέχη στέλνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει αλλαζονεία ή έπαρση αλλά ούτε κι εφυσυχασμό. 

«Αν νομίζουν κάποια στελέχη μας ότι έβγαλαν την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό τους εκλεγόμενοι πολύ καλά με σταυρό και τώρα μπορούν να κάτσουν να απολαύσουν την εκλογική τους νίκη και να μη συνταχθούν με το συλλογικό αγώνα, θα τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την χθεσινή συνέντευξη του στον Alpha.

  • Πρόσθεσε δε πως όσο  πιο μεγάλο είναι το εύρος της νίκης τόσο πιο σεμνός επιβάλλεται να είναι ο ίδιος. “Έτσι έχω πορευτεί σε όλη μου την πολιτική διαδρομή, δεν θα αλλάξω τώρα” είπε.

Απο την επομένη κι όλας των εκλογών, ο στενός πυρήνας των συνεργατών του πρωθυπουργού έχει φροντίσει να ενημερώσει όλα τα κομματικά στελέχη πως όποιος δεν κρατήσει χαμηλά τους τόνους όπως επιτάσσει η περίσταση τότε θα έχει σοβαρές συνέπειες για την προσωπική του εξέλιξη στην επόμενη κυβέρνηση. Καλούσαν μάλιστα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του προέδρου της ΝΔ που διατηρεί χαμηλούς τόνους για την ιστορική νίκη της ΝΔ. 

  • Σε αυτή την φάση απο την Πειραιώς θα γίνει «αξιολόγηση» των υποψηφιών υπο την έννοια πως έχει ζητηθεί απο όλους να μην εφυσυχαστούν απο το υψηλό ποσοστό της πρώτης κάλπης αλλα να επικοινωνήσουν στους πολίτες την κρισιμότητα της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.

«Θα αξιολογήσω πάρα πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν όλα τα στελέχη. Έχω την απαίτηση να τρέξουν εξίσου πολύ για το κόμμα όπως έτρεξαν και για τους εαυτούς τους» επισήμανε χθες ο Κυρ. Μητσοτάκης συμπληρώνοντας πως κι ο ίδιος θα ξεκινήσει άμεσα τις προεκλογικές περιοδείες.

«Εγώ θα ξαναρχίσω να γυρνάω την Ελλάδα, δεν πρόκειται να καθίσω με σταυρωμένα χέρια. Αυτή είναι και η απαίτηση, που έχω από όλα τα στελέχη μας» ανέφερε ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει πως θα προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα όσον αφορά τα πρόσωπα και αυτό αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Σχετικά Άρθρα