Εκλογές 2023: Έπεσε το σύστημα του ΥΠΕΣ με τα τάμπλετ – Το 80% βγάζει error – Καμία ενημέρωση για συμμετοχή

 Εκλογές 2023: Έπεσε το σύστημα του ΥΠΕΣ με τα τάμπλετ – Το 80% βγάζει error – Καμία ενημέρωση για συμμετοχή

Στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο σύστημα που στήθηκε για τη γρήγορη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών 2023. Μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει δοθεί καμιά πληροφορία για το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα με τα τάμπλετ έχει σοβαρά προβλήματα, με το 80% των συσκευών να μην δουλεύει βγάζοντας την ένδειξη error. Γι΄ αυτό δεν υπάρχει καμιά πληροφορία εδώ και 2,5 ώρες αν και το ΥΠΕΣ είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη ενημέρωση για τη συμμετοχή των πολιτών θα δινόταν στις 10:30 το πρωί.

Μάλιστα, πανηγύριζαν προκαταβολικά υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά θα γνωρίζουμε πριν κλείσουν οι κάλπες το ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία σε τρεις διαφορετικές ώρες, 10.30 π.μ., 13.30 μ.μ. και 16.30 μ.μ.

Όπως υποστήριζαν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα στείλουν στο υπουργείο Εσωτερικών στοιχεία συμμετοχής στην ψηφοφορία, τα οποία θα ανακοινώνονται ομαδοποιημένα, ανά Περιφέρεια ή συνολικά για την επικράτεια, σύμφωνα με τη Singular Logic.

Σχετικά Άρθρα