Καλαμάτα: Επιτέθηκε με στειλιάρι σε νεαρή Γερμανίδα και προσπάθησε να τη βιάσει

 Καλαμάτα: Επιτέθηκε με στειλιάρι σε νεαρή Γερμανίδα και προσπάθησε να τη βιάσει

Βούλγαρος βιαστής, οπλισμένος με ένα μεταλλικό στειλιάρι μήκους 82 εκατοστών, επιτέθηκε σε νεαρή Γερμανίδα, σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας και προσπάθησε να την ξεγυμνώσει για να τη βιάσει. Η κοπέλα, κατάφερε τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του αλλοδαπού αρπακτικού ο οποίος λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 24χρονη Γερμανίδα, σημειώθηκε στις 19:00 της Πέμπτης. Η νεαρή, περπατούσε αμέριμνη σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας, όταν ξαφνικά αισθάνεται τον 35χρονο να την πλησιάζει και χωρίς η ίδια να προλάβει να αντιδράσει να ορμά πάνω της και να τη θωπεύει με μανία στους γλουτούς.

Όμως το διεστραμμένο του έργο δεν σταμάτησε εκεί. Ο Βούλγαρος, που κρατούσε ένα στειλιάρι 82 εκατοστών, προσπαθεί σαν πεινασμένο θηρίο να σκίσει τα ρούχα της κοπέλας για να τη βιάσει.

Το θύμα αντιστέκεται σθεναρά, καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια του, πηγαίνει τρέχοντας στην Αστυνομία και καταγγέλλει το συμβάν. Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της Γερμανίδας, «χτενίζουν» την περιοχή με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος βιαστής με το στειλιάρι να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Σχετικά Άρθρα