Σάκης Αρναούτογλου: Καλοκαίρι αύριο – Βροχές και σκόνη την Κυριακή

 Σάκης Αρναούτογλου: Καλοκαίρι αύριο – Βροχές και σκόνη την Κυριακή

Ανοιξιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο Σάββατο σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, με ζέστη αλλά και κάποια φαινόμενα κατά τόπους.

Πιο αναλυτικά, στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγα σύννεφα, με ζέστη που θα θυμίζει καλοκαίρι και θερμοκρασίες μέχρι και 27 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά – νοτιοδυτικά τα σύννεφα είναι πιθανό προς τις απογευματινές ώρες να δώσουν κάποιες τοπικού χαρακτήρα λασποβροχές.

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τη δυτική Κρήτη αναμένονται κάποιες παροδικές βροχές.

Για την Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, ενώ το απόγευμα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια σύννεφα που αργότερα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να δώσουν κάποιες τοπικές λασποβροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει ανοιξιάτικη λιακάδα, με κάποιες συννεφιές ωστόσο, που στα ορεινά τμήματα θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει το ενδεχόμενο να δώσουν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή των εκλογών φαίνεται πως στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Αττική και τις Κυκλάδες θα ψηφίσουμε με διάσπαρτες μπόρες προς τις απογευματινές ώρες, ενώ από τη Θεσσαλία και δυτικότερα, αλλά και προς την Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι ακόμα πιο άστατος με μπόρες και καταιγίδες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Από τη Στερεά Ελλάδα και πιο νότια οι βροχές θα έχουν τη μορφή λασποβροχής, λόγω συγκέντρωσης σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Σχετικά Άρθρα