«Χάνεις, φεύγεις. Κερδίζεις, μένεις»… γιατί ο Μητσοτάκης “μάζεψε” την ατάκα προς τον Τσίπρα (vid)

 «Χάνεις, φεύγεις. Κερδίζεις, μένεις»… γιατί ο Μητσοτάκης “μάζεψε” την ατάκα προς τον Τσίπρα (vid)

«Χάνεις, φεύγεις. Κερδίζεις, μένεις», είχε πει πρόσφατα ο πρωθυπουργός από τα Τρίκαλα πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα μέσω διαρροών από το Μαξίμου είχε αποδοθεί ως μήνυμα στον Τσίπρα και σχολιάστηκε από τα στελέχη της ΝΔ και τους φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους ως… ατάκα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”.

Δεν γνωρίζουμε αν άλλαξε κάτι επικοινωνιακά όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε: «Είπατε στα Τρίκαλα “Χάνεις, φεύγεις. Κερδίζεις, μένεις”. Το είπατε για τον Αλέξη Τσίπρα το είπατε και για εσάς. Ισχύει και για τους δύο;».

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε:

« Για να σας είμαι ειλικρινής το είπα για το μπάσκετ. Αφορούσε κάποια γήπεδα μπάσκετ που φτιάχνει ο δήμος Τρικκαίων και για κάποιες ψηφιακή εφαρμογή για να κλείνουν τα γήπεδα» και συνέχισε: «Το τι θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είναι δικό τους θέμα πως θα διαχειριστούν μια πιθανή κατά την άποψή μου δική τους ήττα. Δεν μπαίνω στα εσωτερικά. Ας λύσουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα μόνοι τους. Με απασχολεί να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος μου και σε αυτό έχω το μυαλό μου».

Σχετικά Άρθρα