ΑΡΘΡΟ/Κ. Γρηγοριάδης: Η χώρα κυβερνάται από παρέα ολιγαρχών, που πλουτίζει από τη φτωχοποίηση της χώρας και των πολιτών της

 ΑΡΘΡΟ/Κ. Γρηγοριάδης: Η χώρα κυβερνάται από παρέα ολιγαρχών, που πλουτίζει από τη φτωχοποίηση της χώρας και των πολιτών της

Απομένουν μόνο λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες και σημαντικές, καθώς το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει την πορεία της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας για τα επόμενα χρόνια. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή των πολιτών, οι οποίοι έχουν υποστεί τα τελευταία 14 χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων, της υγειονομικής κρίσης, των λοκντάουν, της απαξίωσης της δημόσιας υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της κρίσης ενέργειας, της αστυνομοκρατίας, της καταστολής, της ληστρικής επίθεσης των τραπεζών.

Του Κλέωνα Γρηγοριάδη, Υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΜέΡΑ25

Μέσα σε αυτό το εχθρικό- ζοφερό θα έλεγε κανείς- περιβάλλον, το ΜέΡΑ25– Συμμαχία για τη Ρήξη προτείνει ρεαλιστικές, άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες αυτής της χώρας και θα τους δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ζωή με καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη ασφάλεια. Η προστασία της πρώτης κατοικίας, το εισόδημα, οι εργασιακές σχέσεις, η δημόσια δωρεάν παιδεία, το δημόσιο σύστημα υγείας, ο σεβασμός του περιβάλλοντος, είναι το βασικό διακύβευμα όχι μόνο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά κάθε εκλογικής αναμέτρησης, κάθε μιας ξεχωριστής μέρας αγώνα για τη διατήρηση και τη διασφάλισή τους.

  • Εμείς, στο ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη μιλάμε για τα αυτονόητα: για τη μείωση του ΦΠΑ, για την κατάργηση της πώλησης των κόκκινων δανείων στα funds και του σχεδίου ΗΡΑΚΛΗΣ, για την κατάργηση του ψευτοχρηματιστηρίου-καρτέλ ενέργειας, για το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ, που είναι μια δωρεάν, δημόσια πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Στη χώρα όπου εφοπλιστής- καναλάρχης μηνύει βουλευτή, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο εκλεγμένου κόμματος για πολιτική του τοποθέτηση από το βήμα του κοινοβουλίου, στη χώρα όπου άλλος εφοπλιστής- καναλάρχης αποκλείει, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, υποψήφιους βουλευτές, εμείς στο ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, θα συνεχίσουμε να μιλάμε φωναχτά και να λέμε ότι η χώρα κυβερνάται από μια παρέα ολιγαρχών, που πλουτίζει από τη φτωχοποίηση της χώρας και των πολιτών της. Προφανώς, κάτι κάνουμε σωστά για να αντιμετωπίζουμε τη μήνη τους. Ο αποκλεισμός μας σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι η φωνή μας είναι η μόνη που τους τρομάζει.

  • Εμείς, στο ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, θα συνεχίσουμε να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις και να διεκδικούμε τα αυτονόητα- όπως περιέγραψα παραπάνω- στο δρόμο, στη Βουλή, σε κάθε σημείο της χώρας, στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, όπου μας επιτρέπουν αλλά, κυρίως, όπου δε μας επιτρέπουν οι ολιγάρχες να βρισκόμαστε και να αγωνιζόμαστε.

Δεν είμαστε λίγοι. Είμαστε πολλοί και είμαστε αποφασισμένοι. Με απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο συνάνθρωπο, με σκληρή δουλειά και εμπεριστατωμένες προτάσεις, με γροθιές υψωμένες και ανοιχτό μυαλό, βγαίνουμε στο δρόμο και καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να παλέψουμε για τη ρήξη. Τη ρήξη που είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να μας βγάλει από τις στενωπούς της χρεοδουλοπαροικίας και του καθεστώτος της ολιγαρχίας.

Είμαστε εδώ, έτοιμοι για το δίκαιο αγώνα.

Ενισχύστε το ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη.

Γιατί, όλα μπορούν να είναι αλλιώς.

Σχετικά Άρθρα