Τραγωδία στα Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων διαδηλώνουν στις Σέρρες – Ζητούν να αποσυρθεί ο Κώστας Καραμανλής από τις εκλογές (vid)

 Τραγωδία στα Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων διαδηλώνουν στις Σέρρες – Ζητούν να αποσυρθεί ο Κώστας Καραμανλής από τις εκλογές (vid)

Ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Σέρρες για την «προκλητική – όπως την χαρακτηρίζει – υποψηφιότητα» του Κώστα Καραμανλή.

Επί των ημερών του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών συνέβη το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.

https://twitter.com/EvanVlacho/status/1657525217269370880

Οι συγγενείς των θυμάτων κάνουν λόγο για έγκλημα και χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Πολλοί από τους διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «μαύρο, μαύρο στο Καραμανλή».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Ερμού στο κέντρο των Σερρών. Ο σύλλογος διέθεσε ακόμη και λεωφορεία για την μεταφορά όσων επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία.

«57 δολοφονημένοι ζητούν δικαίωση», είναι το σύνθημα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. «Παρά το αβάσταχτο πένθος μας μαζέψαμε τα κομμάτια μας και πήγαμε στις Σέρρες να διαμαρτυρηθούμε» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα