“Ξέσπασμα” Ολυμπιακού: “Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της ιστορίας”

 “Ξέσπασμα” Ολυμπιακού: “Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της ιστορίας”

Ευθεία επίθεση του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για τον ορισμό Ευαγγέλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για “αλλοίωση πρωταθλήματος”.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταγγέλει για μια ακόμα φορά την συμμορία που διοικεί την ΕΠΟ, η οποία όρισε Έλληνα διαιτητή παρά τα συμφωνηθέντα και ενώ μιλάμε για αγώνα που κρίνει την τελική κατάταξη της βαθμολογίας και πιθανότατα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τα έσοδα των ομάδων την επόμενη σεζόν.

Δεν έχει πια κανένα νόημα η προσπάθεια να ορθοποδήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με αυτούς που το έχουν στα χέρια τους και το έχουν μετατρέψει σε παγκόσμιο ανέκδοτο! Δυστυχώς για όσους συμμετέχουμε είναι απλώς μια ελληνική τραγωδία.

Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Super League ρίχνει αυλαία με μια ακόμα προκλητική και ντροπιαστική απόφαση-ορισμό, που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ και πάλι τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Με Ελληνα διαιτητή και με VAR απο την Πορτογαλία, άνθρωπο του Υπεύθυνου της ΚΕΔ για το VAR Πορτογάλου κ. Βαρέλα, του οποίου το ρόλο γνωρίζουν οι πάντες!

Το Πρωτάθλημα της Μεζούρας, των δήθεν μεθυσμένων Πολωνών διαιτητών (με 0% σε αλκοτέστ της Ελληνικής Αστυνομίας), των καμικάζι – διαιτητών Κέλετ, Νταμπάνοβιτς και Μάσα, του Τζουχίν Τζάγια και των Σιδηρόπουλου και Διαμαντόπουλου, των εκλεκτών των «εργαλείων» Μπένετ και Μάνταλου. Το Πρωτάθλημα με τις διαιτησίες – εγκλήματα και τα VAR με τις αλλοιωμένες γραμμές, τελειώνει με μια ακόμα πρόκληση για κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο.

Όσα συνέβησαν αυτή τη χρονιά στο αλλοιωμένο και στιγματισμένο αυτό Πρωτάθλημα, αλλά και στην κωμωδία του Κυπέλλου Ελλάδος -και όχι μόνον αυτά- θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την οποία θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και τους υγιείς φιλάθλους για ό,τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς βρίσκεται σε σήψη.

Ταυτόχρονα θα υπάρξει ενημέρωση και για τις νομικές μας ενέργειες, αφού η μόνη λύση για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους λαθρέμπορους, τους ποινικούς, τους στοιχηματζήδες και τους παρανόμους είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!

Σχετικά Άρθρα