Παπαδάκης για ντιμπέιτ: “Μετάνιωσα, ήταν μια ανούσια διαδικασία”

 Παπαδάκης για ντιμπέιτ: “Μετάνιωσα, ήταν μια ανούσια διαδικασία”

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το τέλος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα για τις εντυπώσεις που του έμειναν από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά για το ντιμπέιτ: «Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά κι έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό σε μία ενότητα και όχι και στις άλλες. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω και άλλα πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας είπαν «σουτ».

Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν για εμάς και το τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, απαγορευόταν να υπάρχει πλάνο την ώρα που μιλούσε κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός. Δηλαδή μιλούσε ο Τσίπρας, δεν θα έπρεπε να δείξει τον Μητσοτάκη».

Ακόμα, ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε ότι όλη η διαδικασία του debate του θύμισε… προξενιό! «Μετάνιωσα που πήγα. Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα, όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική. Μου είπαν να το σκεφτώ γιατί πρέπει να εκπροσωπηθεί ο σταθμός και μετά είπα ότι δεν πρέπει να αρνηθώ γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα. Στο επόμενο δεν πάω, αλλά κακά τα ψέματα ήθελα να έχω και την εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα