Άρτα: Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο πατέρας

 Άρτα: Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο πατέρας

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου στην Άρτα μεταφέρθηκε, ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τις προηγούμενες ώρες νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, διότι υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους.

Σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και ψυχολόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο πατέρας είχε πάρει το κοριτσάκι για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια θα μετέβαινε στην εργασία του. Ωστόσο, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο ξέχασε το μωρό στο πίσω κάθισμα, πάρκαρε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, μπήκε στο υπηρεσιακό του όχημα και έφυγε για τη δουλειά του στη Λευκάδα, αφήνοντας το μωρό μέσα στο ΙΧ.

Όταν η σύζυγός του 37χρονου του μετέβη στον παιδικό σταθμό για να πάρει το μωρό ενημερώθηκε ότι αυτό δεν είχε πάει. Αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της και τότε εκείνος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Όταν μετέβη στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο το μωρό ήταν αναίσθητο.

Σχετικά Άρθρα