Η γραβάτα ελληνικής καταγωγής του Βασιλιά Καρόλου (εικόνες)

 Η γραβάτα ελληνικής καταγωγής του Βασιλιά Καρόλου (εικόνες)

Ο Κάρολος είναι πλέον και επισήμως ο νέος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, μετά από μια μεγαλοπρεπής τελετή στέψης που έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου. Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, ακολούθησε μια μεγάλη, φαντασμαγορική συναυλία στο Κάστρο του Γουίνδσορ με χιλιάδες κόσμο, εκλεκτούς καλεσμένους και εντυπωσιακές εμφανίσεις επί σκηνής. Όπως αποκάλυψαν οι πιο παρατηρητικοί, ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να τιμήσει την ελληνική του καταγωγή με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ο νέος μονάρχης φόρεσε μια γραβάτα με γαλάζιο και λευκό μοτίβο του ελληνικού brand Thalassa Collection με έδρα το Κολωνάκι. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς φαίνεται πώς το κάνει συχνά μιας και έχει πολλές γραβάτες με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές ήταν δώρο από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανακοίνωση της ελληνικής εταιρίας

Tο brand Thalassa Collection θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός της επιλογής των γραβατών του από τον βασιλιά Κάρολο ανέβασε μια ανάρτηση ευγνωμοσύνης και χαράς στον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία ανέφερε: «Η Στέψη του βασιλιά Καρόλου του Τρίτου σήμερα ήταν ένα ιστορικό γεγονός. Εμείς στην Thalassa Collection νιώθουμε μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό να βλέπουμε τον βασιλιά να φοράει τις γραβάτες μας – ακόμη και στην επίσημη εικόνα προφίλ στον λογαριασμό Instagram της βασιλικής οικογένειας».

Σχετικά Άρθρα