Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνεχίσει την θεραπεία του για τον καρκίνο

 Βασιλιάς Κάρολος: Επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνεχίσει την θεραπεία του για τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να υποβληθεί σε νέα θεραπεία μετά τη διάγνωση με καρκίνο, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα. Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πέταξαν με ελικόπτερο προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από το ιδιωτικό τους σπίτι στο Σάντριγχαμ το πρωί της Τρίτης.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν με το αυτοκίνητο στη βασιλική οικία Clarence House. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Κάρολος, έφυγε για λίγο από το Λονδίνο για να μεταβεί στη βασιλική εξοχική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ, αφού είδε τον πρίγκιπα Χάρι. Το παλάτι ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο 75χρονος μονάρχης διαγνώστηκε με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου και ξεκίνησε θεραπεία γι’ αυτόν.

Το Παλάτι δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τον τύπο του καρκίνου με τον οποίο έχει διαγνωστεί ο βασιλιάς Κάρολος, αλλά είναι γνωστό ότι δεν είναι του προστάτη. Παράλληλα, λέγεται, σύμφωνα με την The Sun, ότι ο μονάρχης ξεκίνησε να λαμβάνει «πειραματική» θεραπεία και θα επιστρέφει τακτικά στην πρωτεύουσα προκειμένου να λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται. Ωστόσο, ακολουθεί την αγωγή του από το σπίτι.

Σχετικά Άρθρα