Υποψήφια με τη “ΝΙΚΗ” η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

 Υποψήφια με τη “ΝΙΚΗ” η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

Υποψήφια βουλευτής με το κόμμα και η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

«Έχουμε ευθύνη ενώπιον Θεου και ανθρώπων, αν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.

Πλέον, με τη ΝΙΚΗ, η οποία βρέθηκε στην οκτάδα των πολιτικών σχηματισμών σε πρόθεση ψήφου, υποψήφια βουλευτής θα είναι και η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου.

Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο.

Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το τιμόνι έχει αναλάβει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος, θεολόγος, συγγραφέας και, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ‘δεξιές’ κι ‘αριστερές’ παρωπίδες ή γενικόλογους ‘πατριωτισμούς’ αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Μάλιστα, το κόμμα «ΝΙΚΗ» ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%.

Το βιογραφικό της Μαρίας Εζνεπίδου

Ονοματεπώνυμο: Εζνεπίδου Μαρία. 
Τόπος καταγωγής & ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, με καταγωγή από την Καππαδοκία. 
Τόπος διαμονής: Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζεί  εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. 
Οικογενειακή κατάσταση: Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.
    
Επάγγελμα-προϋπηρεσία: Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.
Σπουδές:  Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ.Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.  
Άλλες δραστηριότητες:  Ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και την διακόσμηση.Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και διακόσμησηςΈχει συνεχή συμμετοχή στους αγώνες που αφορούν τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. 
Προσωπικές θέσεις: Απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, αποφάσισε να συνταχθεί    ολόψυχα στον αγώνα της «ΝΙΚΗΣ», με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα