Μητσοτάκης: Θα πάμε μπροστά με αποτελέσματα ή θα επιστρέψουμε στα ψέματα – Μιλάμε για μια Ελλάδα δίκαιη

 Μητσοτάκης: Θα πάμε μπροστά με αποτελέσματα ή θα επιστρέψουμε στα ψέματα – Μιλάμε για μια Ελλάδα δίκαιη

«Η εθνική πορεία προς τα εμπρός μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του από την Άρτα το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για έκρηξη επενδύσεων, λίγες μόλις ημέρες πριν από την τελική ευθεία των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Η Ήπειρος θα είναι πρωταγωνίστρια της επόμενης δεκαετίας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, για να συνεχίσει λέγοντας πως για τα όποια λάθη έγιναν την προηγούμενη τετραετία, ανέλαβε την ευθύνη χωρίς να κρυφθεί. «Έτσι θα συνεχίζω να πορεύομαι, είπε αναφέροντας τους τομείς υγείας και Παιδείας όπου έγιναν «πολύ μεγάλες παρεμβάσεις». Αναφερόμενος στην υπηρεσία 112 είπε ότι «το κάναμε πράξη μέσα σε 6 μήνες από τη στιγμή που εκλεγήκαμε».

«Είμαι αποφασισμένος να εξαλείψω το κακό πρόσωπο της δημόσιας διοίκησης», σημείωσε ακόμη. «Το πρόγραμμα μας είναι κοστολογημένο, ύψους 9 δις ευρώ, μιλάμε για μια Ελλάδα δίκαιη, περιβαλλοντικά πράσινη και ισχυρή», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στις κόντρες μεταξύ των «διαχειριστών της κεντροαριστερής πολυκατοικίας» σε σχέση με την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

«Σε ποιον ανήκει, λέει, ο Ανδρέας; Στο ΠΑΣΟΚ; Στον ΣΥΡΙΖΑ; Σίγουρα δεν ανήκει στη ΝΔ και δεν μας ενδιαφέρει να επιστρέψουμε στο 1981. Μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε για το 2023», για να προσθέσει: «Ας αφήσουμε τον κ. Τσίπρα να μιλά στη Λαμία απόψε, μπροστά στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη. Εμείς δεν θα γυρίσουμε στον διχασμό που θέλουν κάποιοι να επιβάλουν».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε: «Ας έρθουν εδώ, στην πατρίδα του κ. Τσίπρα, την Άρτα, να συγκρίνουν πόσο κόσμο έχουμε εμείς και πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς κάνατε την καλύτερη δημοσκόπηση απόψε».

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση. Ούτε από πειραματισμούς ούτε από τυχοδιωκτισμούς που οδηγούν σε ναυάγια», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάνοντας μνεία στις εκλογές της Τουρκίας, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι το μήνυμα που θα βγάλουν οι κάλπες θα είναι ένα μήνυμα και στη γείτονα.

«Το δίλημμα είναι απλό: Θα πάμε μπροστά με αποτελέσματα ή θα έχουμε επιστροφή στα ψέματα;» πρόσθεσε, επισείοντας τον κίνδυνο: «Κάθε επιλογή άλλη είναι επικίνδυνη. Κοψοχέρηδες δεν επιτρέπονται. Η λύση είναι μία και την ξέρετε: Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία».

Σχετικά Άρθρα