Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Πράγματι, έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές

 Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Πράγματι, έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΑCΤΙΟΝ 24. Το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει ότι «πράγματι, έχουμε πολύ μεγάλες πολιτικές και ηθικές διαφορές και επισημαίνει ” Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με το παρακράτος των υποκλοπών, τα εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς των κάθε λογής “Πάτσηδων” και τα ρουσφέτια, όπως η παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη;»

Στην ανακοίνωση μάλιστα τονίζει, πως μοιάζουν πολύ ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα καθώς και «οι δυο μαζί με τον κ. Βαρουφάκη στοιχήθηκαν στο αντιμνημόνιο καταψηφίζοντας τη δανειακή σύμβαση για τη διάσωση της χώρας από τη χρεοκοπία, που άφησε πίσω της η διακυβέρνηση Καραμανλή».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ακόμη ότι «Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκαν με τον ίδιο ζήλο στις ανεξάρτητες αρχές και τη δικαιοσύνη και έθεσαν στο απυρόβλητο τους συνεργάτες τους, που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

Ο πρώτος συγκάλυψε τον ανιψιό του και ο δεύτερος έβαλε πλάτη στον καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο κολλητό του.

Τους ενώνει και κάτι ακόμα: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα σημάνει το άδοξο τέλος της προσπάθειας τους να διατηρήσουν τα δυο κλειστά και αδίστακτα συστήματα εξουσίας τους».

Σχετικά Άρθρα