Δουδωνής: Πότε δεν θα συγκυβερνήσουμε με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα

 Δουδωνής: Πότε δεν θα συγκυβερνήσουμε με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο Παναγιώτης Δουδωνής εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες σχολίασε: «Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση της παριστάμενης δημοσιογράφου Λ. Κλείτου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».

Κληθείς να σχολιάσει αν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «εμμονή» με τον
Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Δουδωνής ανέφερε δηκτικά: «Αν κ. Αυτιά σας παρακολουθούσα, θα είχατε εσείς εμμονή μαζί μου ή εγώ μαζί σας;»

Επιπλέον, ο κ. Δουδωνής τόνισε ότι κανένας συνταγματικός και πολιτικός κανόνας δεν λέει ότι Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος και κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε Νέα Δημοκρατία. Θα το καταλάβετε αυτό, να μη σας ενοχλεί».

Σχετικά Άρθρα