Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

 Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η δημοσιογράφος προχώρησε στην παραπάνω αποκάλυψη με αφορμή την προβολή αποσπάσματος δηλώσεων του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα της πρώην συζύγου του και γνωστής παρουσιάστριας με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ την έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις, η Φωτεινή Πετρογιάννη σημείωσε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει χάσει την συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Θοδωρής Μαραντίνης -Σίσσυ Χρηστίδου: «Γίνεται ό,τι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, ωστόσο συνεπιμέλεια δεν υπάρχει»
«Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και την έχει χάσει τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια των παιδιών τους είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Το δικαστήριο έγινε κάπου στα Χριστούγεννα και την έχασε τη συνεπιμέλεια ο κ. Μαραντίνης. Προφανώς τα παιδιά περνούν και χρόνο με τον πατέρα τους», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Σχετικά Άρθρα