Τόπαλος: Έρχονται διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας

 Τόπαλος: Έρχονται διώξεις για τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή πυγμαχίας

Eξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του νεαρού αθλητή της πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου μετά και τα ευρήματα που αναφέρονται στην ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να προκαλέσουν διώξεις.

Σύμφωνα με το Star, στα φερόμενα ως ευρήματα που έχουν βρεθεί στην ιατροδικαστική έκθεση δεν φαίνεται να καταγράφονται κάποια τραύματα, που φέρεται να είχε ο 16χρονος πρωταθλητής στο κρανίο, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι βασικοί μάρτυρες, οι οποίοι ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ στο γυμναστήριο του Μοσχάτου, και ανέφεραν ότι ο Βασίλης Τόπαλος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη «μάχη» με τη ζωή. Παράλληλα, στο σώμα του δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά.

Ο Βασίλης Τόπαλος δεν είχε κανένα παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευσή του. Ο φάκελος της δικογραφίας έφυγε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές, όπου έχουν καταθέσει αρκετοί μάρτυρες οι οποίοι και διαψεύδουν τα όσα είχαν πει στις μαρτυρίες τους μερικοί απ’ όσους ήταν παρών εκείνη τη μέρα στο γυμναστήριο.