Μητσοτάκης: Η απάντησή του στον Τσίπρα για το debate -“Έχει μια τεράστια ικανότητα να λέει το ίδιο και το ανάποδο χωρίς να κοκκινίζει”

 Μητσοτάκης: Η απάντησή του στον Τσίπρα για το debate -“Έχει μια τεράστια ικανότητα να λέει το ίδιο και το ανάποδο χωρίς να κοκκινίζει”

Από την Λιβαδειά, όπου περιόδευσε σήμερα, έδωσε απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ τους ο Κυριάκος Μησοτάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρωθυπουργός:

Άκουγα τώρα στο ραδιόφωνο, επειδή γίνεται, ξέρετε, μεγάλη συζήτηση για τα debate. Debate κάνουμε πάντα, αλλά κάνουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Λοιπόν κατ’ αρχάς, εγώ με τον κ. Τσίπρα έχω 100 ώρες συζητήσεις στη Βουλή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς ο οποίος να περιμένει να μάθει πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι πιστεύω εγώ και ο κ. Τσίπρας.

Αλλά debate γίνονται, γίνονται όμως με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Και θυμάμαι τώρα τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να λέει πριν από κάποια χρόνια ότι «αποτελεί προσβολή στη δημοκρατία να κάνουν debate οι δύο πρώτοι», αυτό το οποίο ζητά σήμερα. Έχει μία τεράστια ικανότητα να μπορεί να λέει το ίδιο και το ανάποδο, χωρίς καν να κοκκινίζει από ντροπή.

Εν πάση περιπτώσει, εμείς δεν έχουμε αυτό το χάρισμα, γι’ αυτό και σας λέμε την αλήθεια. Αυτά που σας λέγαμε τα λέμε και τώρα και θα επιμείνουμε στο δρόμο της αλήθειας και στο δρόμο της αξιοπιστίας.

Οπότε, να δώσουμε ξανά το ραντεβού μας για την κάλπη της 21ης Μαΐου. Να σας ζητήσω να κάνουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα, τον αγώνα της μεγάλης συμπόρευσης και της συστράτευσης για μία καλύτερη Ελλάδα. Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μας και οι προσπάθειές μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα, με μία Ελλάδα η οποία μπορεί πραγματικά να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Και είμαι σίγουρος ότι την 21η Μαΐου θα υπάρχει ένας μεγάλος νικητής και αυτή θα είναι η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη.

Σχετικά Άρθρα