“Πόλεμος” απαντήσεων ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Αρετή Αθανασίου για την διαρροή του ονόματος στην υπόθεση Γεωργούλη

 “Πόλεμος” απαντήσεων ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Αρετή Αθανασίου για την διαρροή του ονόματος στην υπόθεση Γεωργούλη

Ένας “πόλεμος” απαντήσεων και ανακοινώσεων διαδραματίζεται στο twitter μεταξύ του υπουργού ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και της Αρετής Αθανασίου, σχετικά με το ποιος διέρρευσε πρώτος το όνομα του θύματος στην υπόθεση Γεωργούλη. Ο κ. Γεωργιάδης επιμένει ότι αυτό συνέβη από την κ. Αθανασίου, η οποία όχι μόνο αρνείται την κατηγορία αλλά υπαινίσσεται πως αν δεν ανακαλέσει ο υπουργός θα προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Η Αρετή Αθανασίου, κάλεσε νωρίτερα τον υπουργό ανάπτυξης, να βγει άμεσα και με στοιχεία να αποδείξει ότι εκείνη έβγαλε πρώτη το όνομα της γυναίκας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει διατελέσει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά του, απάντησε στην Αρετή Αθανασίου λέγοντας ότι η ίδια διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο: «είναι ή δεν είναι αληθές ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε την ανάρτηση, την οποία ανάρτηση στη συνέχεια, όταν άρχισε η φασαρία διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter; ποιον σκοπό είχε η ανάρτησή της αυτή, παρά τη διάδοση των προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας;» τόνισε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως: «εγώ δεν είπα “επαγγελματικό” στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Στέλεχος με την έννοια του φανατικού υποστηρικτή του, όπως μερικές από τις αναρτήσεις, που θα σας παραθέσω, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας. Θεωρεί συκοφαντική την αναφορά μου αυτή, ενώ ή ίδια ασταμάτητα υπερασπίζεται με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται και με άσχημο τρόπο διαρκώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω. Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά».

Μετά από αυτή την ανάρτηση επανήλθε η Αρετή Αθανασίου, λέγοντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης την μπλόκαρε πρώτος:

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης, ισχυρίστηκε πως η Αρετή Αθανασίου είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πως είναι η γυναίκα που διέρρευσε πρώτη το όνομα του θύματος στην υπόθεση βιασμού και σωματικής κακοποίησης από τον Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης «το όνομα του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της καταγγέλλουσας στο διαδίκτυο και το tweet της έχει ανακαλυφθεί, αν και το διέγραψε, είναι Αρετή Αθανασίου». «Αυτή έγραψε πρώτη το όνομα και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα