Εκλογές τοξικότητας: Όργιο φημών για το τι έπεται μετά την υπόθεση Γεωργούλη…

 Εκλογές τοξικότητας: Όργιο φημών για το τι έπεται μετά την υπόθεση Γεωργούλη…

Θα εξαντληθεί η προεκλογική τοξικότητα στην υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και τον τρόπο που την χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ή δεν έχουμε δει ακόμα όλα τα επεισόδια του σήριαλ της πόλωσης και της τυφλής σύγκρουσης μεταξύ των κομμάτων;

Όσοι σπεύδουν να απαντήσουν πως οι καταγγελίες σε βάρος του “σελέμπριτι” ευρωβουλευτή για βιασμό, ξυλοδαρμό και εργασιακό εκφοβισμό (που έχουν δει ή θα δουν το φως της δημοσιότητας) θα είναι το βασικό μενού της αντιπαράθεσης μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, και μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον κάνουν λάθος.

Στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν ήδη φήμες πως θα δούμε ακόμα πιο τοξικές εκδοχές αυτής της αντιπαράθεσης. Λέγεται, για παράδειγμα, πως οσονούπω θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα της Marfin (αυτό που πριν δύο χρόνια είχε υποσχεθεί πως θα διαλευκάνει ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης χωρίς να υπάρξει έκτοτε η παραμικρή πρόοδος) που θα φέρουν σε δύσκολη θέση κάποιους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η διασπορά της “είδησης” έχει ξεκινήσει ως τροχιοδεικτική βολή και πιθανότατα έπεται συνέχεια.

Επίσης, κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως θα προκύψουν “αποκαλυπτικά” δημοσιεύματα από βρετανικά ταμπλόϊντ που θα προκαλέσουν αναταράξεις στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται πως κάποιοι έχουν πιάσει δουλειά επ΄ αυτού και το θέμα (εφόσον δεν αποδειχθεί πυροτέχνημα εκφοβισμού) ίσως είναι “ουρά” του σκανδάλου των υποκλοπών.

Σχετικά Άρθρα