Ακρόπολη: “Τον μαχαίρωσα σε κοιλιά και λαιμό” – “Ζω από θαύμα”

 Ακρόπολη: “Τον μαχαίρωσα σε κοιλιά και λαιμό” – “Ζω από θαύμα”

Ο 18χρονος Δημήτρης βρέθηκε στην περιοχή της Ακρόπολης με τους φίλους του, όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών.

Οι φίλοι του Δημήτρη, ο οποίος διακομίσθηκε αμέσως μετά την επίθεση με μαχαίρι εναντίον του στο νοσοκομείο, αναγνώρισαν μέσα από φωτογραφίες σεσημασμένων και έτσι συνέλαβαν τους δράστες.

Μάλιστα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο ένας από τους δύο 17χρονους που επιτέθηκαν στον επίσης 17χρονο Δημήτρη στην περιοχή της Ακρόπολης για τον ληστέψουν μαχαιρώνοντάς τον στην κοιλιά.

Τον μαχαίρωσα δύο φορές

«Του είχε το μαχαίρι στον λαιμό και τον απομάκρυναν. Εκείνη την ώρα πήγαμε και οι δύο προς τον Δημήτρη, τον είχε μαχαιρώσει, είχε πάρει το τσαντάκι και έφευγαν και οι δύο προς την ίδια κατεύθυνση», λέει φίλος του θύματος.

«Του τράβηξα το τσαντάκι του, όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δύο φορές, μία στην κοιλιά και μία στον λαιμό αν θυμάμαι καλά. Δεν το ήθελα. Πάνω στην πίεση το έκανα. Ήθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ό,τι έγινε», είπε ο 17χρονος δράστης στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

“Ζω από θαύμα”, λέει ο 18χρονος Δημήτρης

Ο 18χρονος, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη, υποστήριξε ότι ζει από θαύμα. «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε.

Η κατάσταση του 18χρονου κρίθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρή. Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Δεν μπορώ να πιω νερό και είναι πολύ δύσκολο γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους γιατρούς αλλά και τον φίλο του που του έσωσε τη ζωή. «Είναι όλοι στο πλευρό μου», σημείωσε.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα