Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν – Το σημάδι στο λαιμό που προκάλεσε σχόλια (εικόνα)

 Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν – Το σημάδι στο λαιμό που προκάλεσε σχόλια (εικόνα)

Οι πληροφορίες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πολλές και φτάνουν στις οθόνες και τα αυτιά μας από κάθε κατεύθυνση. Μια αφορά την κόπωση του φανερώνει η στάση του σε μια δημόσια ομιλία, μια το τρέμουλο στο χέρι του την ώρα που συναντιέται με τους στενούς συνεργάτες του, τώρα ένα σημάδι στο λαιμό του που ξάφνιασε όλους όσους παρατήρησαν την φωτογραφία του από την πασχαλινή λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα και το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο, ότι ο Πούτιν πεθαίνει (ξανά).

Μα το σημάδι στο λαιμό… του

Σχολιάζοντας σχετικά το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Dialog ανέφερε πώς η φωτογραφία που τραβήχτηκε από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass δείχνει «ένα περίεργο σημάδι» στο λαιμό του, «που μοιάζει με μεγάλη ουλή».

Στις φήμες αναφέρθηκε και ο Ουκρανός πολιτικός, Ολέκσι Γκοντσαρένκο, με βίντεο του στο YouTube, στο οποίο παρατήρησε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «δεν φαινόταν πολύ καλά στην εκκλησία. Η κίνησή του γινόταν με δυσκολία. Και στις φωτογραφίες, μια ουλή φαίνεται καθαρά στο λαιμό του».

Το πιο πιθανό είναι να έχει υποβληθεί σε κάποιου είδους ιατρική πράξη», ανέφερε o ίδιος, προχωρώντας στην εκτίμηση ότι ίσως και να πρόκειται για κάποιο είδος τεχνητού αερισμού των πνευμόνων.

Πρόσφατα, μάλιστα, και από τα Pentagon Leaks είχε εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο του θυροειδούς ή του αίματος. Συγκεκριμένα τα έγγραφα αυτά αποκάλυπταν ότι οι πιο στενοί του συνεργάτες δρομολογούν το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, κάθε φορά που ο Ρώσος πρόεδρος κάνει έναν νέο κύκλο χημειοθεραπειών.

Καρκίνος ή Πάρκινσον;

Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι ο Ρώσος πρόεδρος, δεινός αθλητής του τζούντο, κυνηγός, παίκτης του χόκεϊ και αναβάτης, έχει πολύ καιρό να διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης φωτογραφίες του να κάνει κάτι από τα παραπάνω.

Αντίθετα η απόφαση του να ακυρώσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις του λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών, που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά και η παρουσία γνωστών ογκολόγων και άλλων ιατρών στην ομάδα που τον συνοδεύει στα ταξίδια του έχουν ενισχύσει τις φήμες που τον θέλουν, είτε να πάσχει στην αρχή από καρκίνο του θυροειδούς, είτε από καρκίνο του αίματος, όπως γράφτηκε τελευταία.

Το ασταθές επίσης περπάτημα του σε αρκετές περιπτώσεις, το φουσκωμένο πρόσωπο του με το πλαδαρό δέρμα έκαναν πολλούς να μιλήσουν και για νόσο του Πάρκινσον, αν και ο καρκίνος φαίνεται, για διάφορους αδιευκρίνιστους λόγους, η πιθανότερη επιλογή.

Ο ψεύτης βοσκός

Η δε απομόνωση του σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και η προφανής προσπάθεια του να μην κολλήσει κοροναϊό, όπως απέδειξαν και εκείνα τα τεράστια τραπέζια στα οποία δεχόταν τους ξένους ηγέτες, πριν διατάξει φυσικά την ρωσική εισβολή στα ουκρανικά εδάφη, δείχνουν ότι μάλλον όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Κάποιοι, βέβαια, λένε ότι αν στα παραπάνω συνυπολογιστεί ότι εδώ και χρόνια ψάχνει ο κόσμος όλος να καταλάβει αν ο αληθινός Πούτιν κυβερνά τη Ρωσία ή κάποιος από τους δεκάδες σωσίες του, αφού οι φήμες τον θέλουν να έχει πεθάνει ήδη από το 2015, στο τέλος τίποτα δεν αποκλείει να την πατήσουμε σαν τον… ψεύτη βοσκό.

Όταν, δηλαδή, πραγματικά πεθάνει ο Ρώσος πρόεδρος και ανακοινωθεί ουδείς θα το πιστέψει. Και η κατάσταση μάλλον θα συνεχίσει ως έχει…

Σχετικά Άρθρα