Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζακ Νίκολσον – Φήμες θέλουν να έχει κλονιστεί η πνευματική υγεία του

 Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζακ Νίκολσον – Φήμες θέλουν να έχει κλονιστεί η πνευματική υγεία του

Ανησυχία για τον τεράστιο ηθοποίο Τζακ Νίκολσον. Ο 85χρονος καλλιτέχνης εθεάθη για πρώτη φορά έπειτα από 18 μήνες στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς, φορώντας μια φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

O ίδιος φαίνεται να βρίσκεται στα χαμένα, με τις φήμες πως έχει κλονιστεί η πνευματική του υγεία, να φουντώνουν. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Daily Mail, φίλοι του εξέφρασαν φόβους ότι ο διάσημος σταρ θα πεθάνει μόνος σαν τον άλλο θρύλο του κινηματογράφου, τον Μάρλον Μπράντο.

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Αλλά οι άνθρωποι εύχονται να έβγαινε από το σπίτι προκειμένου να ξέρουν ότι είναι καλά» δήλωσε ένας φίλος του, που παρέμεινε ανώνυμος, στο Radar Online τον Ιανουάριο.

«Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι που είναι ο προστατευόμενός του και είναι περήφανος γι’ αυτόν. Ωστόσο οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί» πρόσθεσε. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι ο Νίκολσον είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά «το μυαλό του έχει χαθεί».

Σχετικά Άρθρα