Θαυμαστής του Χίτλερ ο Τζακ Νίκολσον – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον σούπερ σταρ

 Θαυμαστής του Χίτλερ ο Τζακ Νίκολσον – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον σούπερ σταρ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της Σουζάνα Μουρ, πρώην ερωμένης του Τζακ Νίκολσον, που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο Αμερικανός σταρ είναι θαυμαστής του Χίτλερ.

Η 74χρονη Σουζάνα Μουρ ισχυρίζεται ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκολσον τη δεκαετία του ’70, με τη σχέση τους να ξεκινάει όταν της πρότεινε να εργαστεί στο πλάι του ως «αναγνώστρια σεναρίων».

Στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Miss Aluminium», η Σουζάνα Μουρ ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός θαύμαζε τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητά του.

Στο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο The Sunday Times Magazine, αναφέρει: «Η σχέση μας δεν ήταν ήρεμη. Ο Νίκολσον είχε τρέλα με τους τυράννους και μου έλεγε ότι θα πρέπει να θαυμάζω τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητα και την στοχοπροσήλωσή του καθώς ο Χίτλερ ήταν αν μη τι άλλο πιστός στις πεποιθήσεις του. Αυτό με εξαγρίωνε, με έκανε έξαλλη. Θαύμαζε επίσης και τον Μέγα Ναπολέοντα, τον οποίο χαρακτήριζε ιδιοφυία, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις που υπάρχουν γύρω από τον Γάλλο αυτοκράτορα. Φοβόμουν να διαφωνήσω μαζί του, το σατανικό, πλατύ χαμόγελό του, μου θύμιζε τον λύκο που έφαγε την Κοκκινοσκουφίτσα».

Σχετικά Άρθρα