Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Χόμπι του οι παρακολουθήσεις” (vid)

 Τσίπρας για Μητσοτάκη: “Χόμπι του οι παρακολουθήσεις” (vid)

Στην κεντρική αγορά του Αργοστολίου περιόδευσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κεφαλλονιά, Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023. Ο Αλ. Τσίπρας συνομίλησε με καταστηματάρχες, πολίτες, εργαζόμενους και συνταξιούχους για προβλήματα της καθημερινότητας και στη συνέχει απηύθυνε ανοιχτή ομιλία στους συγκεντρωμένους πολίτες. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Με ένα αιχμηρό και συνάμα άκρως χιουμοριστικό σχόλιο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών, χαρακτηρίζοντας τις παρακολουθήσεις ως χόμπι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης μόνο το μισό πολιτικό σύστημα παρακολουθούσε, τους πολιτικούς αντιπάλους του, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, το μισό υπουργικό συμβούλιο, καταρράκωσε κάθε έννοια του Συντάγματος αλλά… Όλα αυτά δεν τα έκανε για κακό, τα έκανε από χόμπι. Κάθε άνθρωπος έχει ένα χόμπι. Άλλοι πάνε για ψάρεμα, άλλοι θέλουν να κάνουν αθλητισμό. Ο Μητσοτάκης ήθελε να παρακολουθεί, να κάθεται στο γραφείο του και να παρακολουθεί τους αντιπάλους του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του στο Αργοστόλι, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεφαλονιά, με τους πολίτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και επευφημίες.

«Σε αυτόν τον βούρκο έχουν οδηγήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Στον βούρκο των παρακολουθήσεων, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Της καταστρατήγησης κάθε έννοιας του Συντάγματος», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κρατώντας στο χέρι ένα κόκκινο γαρύφαλλο.

Δείτε το απόσπασμα στο 00.45.37:

Σχετικά Άρθρα