Μπογδάνος: “Συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τον Νίκο Μιχαλολιάκο;”

 Μπογδάνος: “Συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης με τον Νίκο Μιχαλολιάκο;”

Με αυτό το ερώτημα έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές.

Απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν έχει συναντηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, ο κ. Μπογδάνος, o οποίος είναι αντιπρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης» και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας, σημείωσε με νόημα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να προσέξει πώς θα απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.

«Θα θέσω μια ξεκάθαρη ερώτηση: Έχει στο παρελθόν συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης κεκλεισμένων των θυρών με τον Ν. Μιχαλολιάκο; Αν ναι πότε και τι συζήτησαν; Και προσέξτε ποιος και τι θα απαντήσει…», είπε συγκεκριμένα.

Ο κ. Μπογδάνος δεν ξεκαθάρισε σε ποια χρονική στιγμή αναφέρεται η υπό ερώτηση συνάντηση του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή: Koutipandoras.gr

Σχετικά Άρθρα