Κεντάκι: Τουλάχιστον 5 νεκροί από μακελειό σε τράπεζα -Τραυματίας αστυνομικός (vid)

 Κεντάκι: Τουλάχιστον 5 νεκροί από μακελειό σε τράπεζα -Τραυματίας αστυνομικός (vid)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Λούισβιλ στο Κεντάκι, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, με «διάφορα τραύματα», ανέφερε η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το CNN επικαλούμενο πηγές που βρίσκονται στο σημείο, το περιστατικό στην τράπεζα του Κεντάκι έχει λήξει καθώς ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του ενόπλου και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που μετέβησαν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα νωρίτερα, στην τράπεζα έσπευσαν 12 περιπολικά της τοπικής αστυνομίας, 3 ασθενοφόρα, στελέχη του FBI και ο κυβερνήτης του Κεντάκι, αφού εξ’ αρχής υπήρχαν φόβοι για πολλά θύματα.

Όπως αναφέρει το BBC, από τους πυροβολισμούς έπεσαν νεκροί 5 άνθρωποι και άλλοι 6 έχουν τραυματιστεί, με το CNN να αναφέρει ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας αστυνομικός, ενώ το NBC αναφέρει ότι δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.

Η Louisville Metro Police του Κεντάκι επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι το περιστατικό με τον ένοπλο στην τράπεζα έχει λήξει και ότι δεν απειλούνται πλέον οι πολίτες. «Ο δράστης έχει εξουδετερωθεί», επισήμανε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, καθώς ο ένοπλος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

«Ήμουν στο φανάρι και το πρώτο πράγμα που είδα – ήταν ένας τύπος απέναντι στη διασταύρωση και ήταν ξαπλωμένος στην είσοδο ενός ξενοδοχείου», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο WDRB, το τοπικό θυγατρικό κανάλι του Fox News.

«Απλά άρχισε να πυροβολεί», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο WHAS, το θυγατρικό κανάλι του ABC στο Λούιβιλ. «Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου δέχθηκε σφαίρα και το αίμα του έπεσε πάνω μου».

Σχετικά Άρθρα