Βελόπουλος για Κασιδιάρη: “Αυτοί εξέθρεψαν το “τέρας”, ας το λύσουν μόνοι τους”

 Βελόπουλος για Κασιδιάρη: “Αυτοί εξέθρεψαν το “τέρας”, ας το λύσουν μόνοι τους”

Τέλος στα όποια σενάρια συνεργασιών μετά από τις εκλογές, έβαλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που απέκλεισε το ενδεχόμενο στήριξης σε άλλο κόμμα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας ωστόσο πως: «Με τόση διαφήμιση που του έκαναν από το 1,5% που ήταν, έχει φτάσει σε νούμερα δυσθεώρητα για αυτόν».

«Δεν πρόκειται να στηρίξουμε κανέναν, θα πάμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας» ανέfερε ο κ. Βελόπουλος φιλοξενούμενος στο MEGA, συμπληρώνοντας πως: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχω επάγγελμα. Αυτοί εάν φύγουν από την πολιτική τι δουλειά θα ξέρουν να κάνουν; Θα πηγαίνει στο καφενείο του χωριού να παίζει τάβλι και πρέφα; Εγώ θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου να δουλέψω όπως και τώρα δουλεύω. Είμαστε η μοναδική λύση για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο. Ας συγκρίνουν οι ψηφοφόροι τα προγράμματα των κομμάτων. Aκουγα τον ΣΥΡΙΖΑ που έλεγαν για το αφορολόγητο και έλεγαν άλλα ποσά, ούτε και οι ίδιοι ξέρουν τι λένε».

«Αυτοί εξέθρεψαν το “τέρας”»

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κόμμα Κασιδιάρη σημείωσε πως: «Αυτοί εξέθρεψαν το “τέρας”, ας το λύσουν μόνοι τους. τον άφηναν από την φυλακή να κάνει διαγγέλματα. Τον έβαλαν νοσοκόμο στη φυλακή που για να γίνεις νοσοκόμος στην φυλακή σημαίνει ότι έχεις ένα βύσμα, έναν υπουργό έναν πρωθυπουργό ένα κορυφαίο στέλεχος της κυβερνήσεως, όχι ημών. Κάποιοι τον άφησαν, ας το λύσουν μονοί τους. με αντισυνταγματικές διατάξεις και με τραβηγμένες διασταλτικές ερμηνείες των νόμων εμείς δεν παίζουμε, είμαστε θεσμικοί, δημοκράτες, ο καθένας αποφασίζει στις εκλογές τι θα ψηφίσει. Το συγκεκριμένο μόρφωμα μακάρι να μην υπήρχε. Ναζιστές ήταν, ναζιστές θα παραμείνουν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι ψηφοφόροι τους είναι ναζιστές. Τι φοβάμαι; Με τόση διαφήμιση που του έκαναν από το 1,5% που ήταν, έχει φτάσει σε νούμερα δυσθεώρητα για αυτόν. Βόλευε στην ΝΔ αυτή η ιστορία γιατί φοβ΄ταν μην διογκωθεί το ποσοστό της «Ελληνικής Λύσης». Η «Ελληνική λύση» θα πάει αυτοδύναμη, μόνη της και θα πάει πολύ ψηλά», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη του κόμματος Κασιδιάρη. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τους άλλους, ασχολήθηκα μόνο αν εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου, η Ελλάδα μας να πάει καλά».

Για τις καταγγελίες του ίδιου περί εξαγοράς των βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης», ο κ. Βελόπουλος, διευκρίνισε πως, «έχω στοιχεία, έχω τηλέφωνα και ονοματεπώνυμα. Πήραν τηλέφωνο έναν υποψήφιο βουλευτή και του είπαν να πάει με αυτούς, και έχει συμβεί και άλλες φορές με υποψηφίους από άλλους νομούς. Ζουν μέσα στον ζόφο τους, και φαίνεται από την τοξικότητά τους. βρίζει ο ένας τον άλλον. Η αστική ευγένεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει βωμολοχίες των γηπέδων. Ακούς πράγματα που μου φαίνονται αποκρουστικά. Οι ύβρεις, οι λοιδορίες, οι αιχμές οι προσωπικές. Ουδέποτε η Ελληνική Λύση μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, αλλά τους προειδοποίησα εάν συνεχίσουν θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. «Έφαγαν πόρτα» φυσικά από τους υποψηφίους μας».

«Καλά έκανε ο αστυνομικός και πυροβόλησε»

Ο κ. Βελόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την ασφάλεια των πολίτων. Για τον αστυνομικό που πυροβόλησε στον αέρα για να αποφύγει το λιντσάρισμα, ήταν κάθετος. «Καλά έκανε, δεν κατάλαβα. Από την στιγμή που κάποιος απειλεί τη ζωή αστυνομικού με πέτρα ή πιστόλι ο αστυνομικός θα πυροβολεί. Στον αέρα στην αρχή και αν κινδυνεύει περισσότερο εκεί που πρέπει. Αλλιώς ας κάνουμε τραπεζοκόμους αστυνομικούς και τελείωσε η υπόθεση.  Στην Ευρωπαϊκή Γερμανία που μεγάλωσα ισχύει αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα