“Φωτιά” στην πολιτική κόντρα από δήλωση Θεοδωρικάκου ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς”!- Τσαπανίδου: “Να καταδικάσει την αθλιότητα ο κ. Μητσοτάκης”

 “Φωτιά” στην πολιτική κόντρα από δήλωση Θεοδωρικάκου ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς”!- Τσαπανίδου: “Να καταδικάσει την αθλιότητα ο κ. Μητσοτάκης”

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και το περιστατικό με τον πυροβολισμό αστυνομικού στην Πατησίων. Εκτόξευσε, δε, στα ύψη την προεκλογική πόλωση με το ανήκουστο “επιχείρημα” ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “θέλει νεκρούς”, γεγονός που προκάλεσε την άμεση και σκληρή αντίδραση της Κουμουνδούρου με δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου.

Ο υπουργός αρχικά χωρίς να κατονομάσει ποιοι, τόνισε ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς. «Κάποιοι μπαχαλάκηδες, που είναι καθοδηγούμενοι, διότι αυτές τις μέρες έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο, θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα, θέλουν να το δυναμιτίσουν, μερικοί θέλουν και νεκρό! Και το θέλουν επιμόνως, εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Τότε οι παρουσιαστές της εκπομπής του είπαν ότι «είναι βαρύ να λέτε ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς» και στη συνέχεια τον ρώτησαν αν εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Θεοδωρικάκος απάντησε: «Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει βρει μία λέξη για να καταδικάσει για να καταγγείλει αυτούς τους μπαχαλάκηδες, οι οποίοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς». Και, όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο, επέμεινε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει νεκρούς”, προκαλώντας την εύγλωττη αντίδραση ακόμα και των παρουσιαστών της εκπομπής γι’ αυτή την εμπρηστική δήλωση. Κι αυτό ενώ μόλις τις τελευταίες ημέρες, σημειώθηκαν δύο περιστατικά με αστυνοικούς (η παράσυρση πολίτη όταν γερανοφόρο της αστυνομίας έπεσε πάνω σε κάδο, και οι πυροβολισμοί αστυνομικού έξω από την ΑΣΟΕΕ) που από τύχη μόνο δεν προκάλεσαν τουλάχιστον τραυματισμούς.

Δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Πόπης Τσαπανίδου

«Ο κ. Μητσοτάκης θα καταδικάσει τις διχαστικές και ανατριχιαστικές δηλώσεις Θεοδωρικάκου;»

Η σημερινή αθλιότητα του  κ. Θεοδωρικάκου κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ξεπερνάει κάθε όριο. 

Σε μια πρωτοφανή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους πολίτες λίγο πριν τις εκλογές, χωρίς ίχνος ντροπής και κανένα αίσθημα ευθύνης, δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «θέλει νεκρούς».

Ο κ. Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να απολογείται που επί των ημερών του η μαφία κάνει κουμάντο στο Υπουργείο του, που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε την 12χρονη στον Κολωνό και η χώρα έχει εκτεθεί διεθνώς για την αστυνομική αυθαιρεσία.

Και όχι να προσπαθεί να κρύψει την αποτυχία του με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

Κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς αισθάνεστε την παραμικρή ευθύνη απέναντι στους πολίτες, να διασφαλίσετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό στον δρόμο προς τις εκλογές; 

Θα καταδικάσετε εδώ και τώρα τις βαθύτατα διχαστικές, συκοφαντικές και ανατριχιαστικές δηλώσεις του υπουργού σας;

Σχετικά Άρθρα