Ολυμπιακός: “Βάζουν βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος”

 Ολυμπιακός: “Βάζουν βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος”

Η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Κροάτη Φραν Γιόβιτς στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (9/4, 21:00) προκάλεσε την αντίδραση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, η οποία μέσω επίσημης θέσης σχολίασε την επιλογή, υποστηρίζοντας πως η ΕΠΟ βάζει “για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του πρωταθλήματος.”

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος και η λοιπή συμμορία βάζουν για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του Πρωταθλήματος.

Αγνοώντας το πραγματικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όσα ζήτησαν, όρισαν διαιτητή που δεν είναι ελίτ και έρχεται από πολύ κατώτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Η συμφωνία και η απαίτηση των ομάδων ήταν ξεκάθαρη: Ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας μόνον αν είναι από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Με όλα όσα προηγήθηκαν και παρά τις «διαβεβαιώσεις» Μπένετ ότι για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ελίτ που έχουν συμφωνήσει να έρθουν, ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι και στον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσαν (γιατί δεν ήθελαν) να βρουν ούτε διαιτητή από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί διαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.