Λεωφορεία: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις με αίτημα τις ασφαλείς συγκοινωνίες

 Λεωφορεία: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις με αίτημα τις ασφαλείς συγκοινωνίες

Greece enters a second lockdown due to the rising numbers of infected and diseased by the COVID-19 Novel Coronavirus infection, in Athens, on Nov. 10, 2020 / Δεύτερη φάση καθολικού lockdown στην χώρα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων της COVID-19, Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2020.

Στάση εργασίας τέταρτη κατά σειρά στα λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 16:00 πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη (6/4) το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν ασφαλείς συγκοινωνίες, μετά και την τραγωδία στα Τέμπη, «σύγχρονες, ποιοτικές, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή» όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Η στάση εργασίας της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα. Υπενθυμίζουμε ότι οι στάσεις είναι επαναλαμβανόμενες, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 3/4. Σε στάση προχωράει σήμερα και ο ΟΑΣΘ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι στη διάρκεια της οποίας δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία, ούτε με προσωπικό ασφαλείας. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα ειδικά διασκευασμένα οχήματα εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά.

Σχετικά Άρθρα