Δυσάρεστα νέα για το μικρό τιγράκι – Αποφασίστηκε ευθανασία

 Δυσάρεστα νέα για το μικρό τιγράκι – Αποφασίστηκε ευθανασία

Με δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του Αττικού Ζωοολογικού Πάρκου, ανακοίνωσε ότι θα γίνει ευθανασία στο λευκό τιγράκι που κάποιοι ασυνείδητοι εγκατέλειψαν σε κάδο απορριμμάτων.

Ο  Ζαν Ζακ Λεσουέρ ανέφερε ότι, το πόρισμα των κτηνιάτρων δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, δυστυχώς.

«Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και του χορηγήσαμε όσες θεραπείες έπρεπε. Η κατάσταση όμως είναι μη αναστρέψιμη κι αυτή είναι και η γνωμοδότηση όλων των κτηνιάτρων που είδαν τις εξετάσεις του από το εξωτερικό. Το ζώο έχει πάρα πολλά προβλήματα και υποφέρει καθημερινά, δυσκολεύεται ακόμα και για τις πιο βασικές του ανάγκες», είπε.

Ο κ. Λεσουέρ, που ήταν βαθύτατα λυπημένος είπε επίσης ότι, επισκέφτηκε τη Χασίγια το στέλεχος της Διεύθυνσης Δασών κ. Μπόκαρης, στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης.

Επίσης έχουν ήδη ενημερωθεί για το πόρισμα των 12 κτηνιάτρων οι αρμόδιοι υπουργοί ΥΠΕΝ, ΥΠΕΣ και ΥΠΑΑΤ , όπως και η αρμόδια Αντεισαγγελέας του ΑΠ κ. Μασούρα.

«Μέλημα όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να μην υποφέρει άλλο η Χασίγια. Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος. Εμείς ζητήσαμε να γίνει άμεσα η ευθανασία, για να μην υποφέρει η Χασίγια από το μαρτύριό της».

Σχετικά Άρθρα