Τι ψιθύρισε η Πάλτροου στον άνδρα που τη μήνυσε… (vid)

 Τι ψιθύρισε η Πάλτροου στον άνδρα που τη μήνυσε… (vid)

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κατηγορήθηκε από τον συνταξιούχο οπτομέτρη, Τέρι Σάντερσον ως υπαίτια του συμβάντος, που όπως ανέφερε στη μήνυση που κατέθεσε το 2019, του προκάλεσε τραύματα που άλλαξε άρδην τη ζωή του.

Βάσει της απόφασης, ο 76χρονος -ο οποίος ζητούσε 300.000 δολάρια ως αποζημίωση- κρίθηκε ως ο απόλυτα υπεύθυνος του ατυχήματος.

Η Πάλτροου του ευχήθηκε να είναι καλά, κατά την έξοδο της από τη δικαστική αίθουσα. Της απάντησε ‘να είσαι καλά’.

Σε μια δήλωση που εστάλη με email είπε πως “ένιωσα ότι η συναίνεση σε έναν ψευδή ισχυρισμό έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και εκτιμώ όλη τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και των ενόρκων. Τους ευχαριστώ για τη στοχαστικότητα τους στο χειρισμό αυτής της υπόθεσης”.

Σύμφωνα με όσα είπε στην Guardian νομικός που ασχολείται με τη showbiz “η Πάλτροου δεν κέρδισε μόνο το δικαστικό αγώνα, αλλά βελτίωσε και την εικόνα της. Οι ένορκοι βρήκαν τη δική της εκδοχή για το πώς έγιναν τα πράγματα, πιο πειστική. Αυτό μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ίδια και οι ειδικοί που κατέθεσαν εκ μέρους της, έκαναν μια πιο λεπτομερή και συναρπαστική παρουσίαση”.