Μπάρκα: Δέχθηκα οπαδική επίθεση σε αγώνα βόλεϊ

 Μπάρκα: Δέχθηκα οπαδική επίθεση σε αγώνα βόλεϊ

Η Δανάη και η Δέσποινα Καμπούρη πήγαν να δουν την ομάδα της ΑΕΚ στο βόλεϊ και όπως καταγγέλλει η παρουσιάστρια δέχθηκε οπαδική επίθεση.

Ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της στο MEGA η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δέχθηκε μια μίνι οπαδική επίθεση στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, όπου βρέθηκε με τη Δέσποινα Καμπούρη για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα βόλεϊ της ΑΕΚ.

«Πήγαμε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε βόλεϊ, που το αγαπάμε και έχουμε άμεσα και έμμεσα μεγάλη προϊστορία. Επίσης στην ΑΕΚ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών παίζει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που είναι φίλος μας και γυμναστής, ο σπουδαιότερος γυμναστής της Ευρώπης, ένας πολύ δικός μας άνθρωπος», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, χωρίς να αποκαλύπτει το δεύτερο όνομα.

«Ο Πάνος Αδαμόπουλος», πρόσθεσε η Δέσποινα Καμπούρη, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Δανάης Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα συμπλήρωσε: «Πήγαμε εμείς εκεί γιατί ήταν το παιχνίδι για την άνοδο της ομάδας, να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά της ΑΕΚ που κέρδισαν. Ήμασταν ήρεμες. Φυσικά πάντα σε μια κερκίδα πορώνεσαι, σ’ αρέσει, αλλά είμαι διακριτική, πάντα είμαστε ήσυχες. Ωστόσο, αν και θα μπορούσα να το πω, δεν θα το πω, για μια μίνι οπαδική επίθεση που δέχτηκα. Δεν θέλω να πω γιατί θα δώσω συνέχεια σε πράγματα που δεν θα ήθελα. Ντροπή όμως να συμβαίνουν αυτά».

Σχετικά Άρθρα