Στέλεχος των Σπαρτιατών πήρε εκνευρισμένος τηλέφωνο στη Δανάη Μπάρκα

 Στέλεχος των Σπαρτιατών πήρε εκνευρισμένος τηλέφωνο στη Δανάη Μπάρκα

Τηλεφωνική παρέμβαση από υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Σπαρτιάτες έγινε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Σπαρτιάτες έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, με την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει ότι ήταν εκνευρισμένος με όσα είχε πει νωρίτερα η παρουσιάστρια.

«Έγινε παρέμβαση από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος «Σπαρτιάτες», ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα… Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα… Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο.

Αλλά ακριβώς επειδή πατώντας πάνω στα θεμέλια της Δημοκρατίας δίνουμε λόγο σε όλους τους ανθρώπους, αλλά περνάνε από φίλτρο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία, το ρατσιστικό λόγο για μετανάστες, για πρόσφυγες, για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, φυσικά και από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του MEGA πρόσθεσε: «Καλή συνέχεια… Να είναι ψύχραιμοι, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην φοβόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει».

Σχετικά Άρθρα